NL
(1) Review

Item: EX10250753

|

Model: UNI_SA_03

Zonwering - balkon - 350 x 120 cm - UV-bestendig - antracietgrijs/wit

€ 119,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 113,05
5+
10%
€ 107,10
10+
15%
€ 101,15
Binnenkort terug op voorraad
Laagsteprijs garantie
Uniprodo
Belangrijkste kenmerken
  • Groot oppervlak – biedt veel schaduw dankzij de afmetingen van 350 x 120 cm
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Kiss Gyula 3 maanden geleden

Gyula

Waar voor je geld. De montage zou enorm worden vergemakkelijkt als de elementen genummerd waren. Het zou het aanzienlijk eenvoudiger maken om de anders 17 pagina's tellende montagetekening te volgen.

Technische details

Materiaal
Aluminium
PU
PP
Polyester
Staal
Kleur
Antraciet grijs
Wit
Hoogte [mm]
2 - 3.1
Dikte [mm]
0.9
Paaldiameter [mm]
16
Materiaal stof
Polyester 180 g/m² (PU-gecoat)
Werkt op batterijen
Nee
Diameter rol max.
38 mm
Afmetingen (LxWxH)
350 x 125 x 305 cm
Gewicht
8.65 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
126.5 x 16 x 17.5 cm
Verzendgewicht
9.25 kg

Productomschrijving

Zeg vaarwel tegen de hitte met een balkonluifel van 350 x 120 cm

Koel, droog en lekker. Onder de Uniprodo luifel vindt u schaduw om op zonnige dagen te zitten. Het praktische gordijn is perfect voor balkons. Het is ook geschikt voor terrassen of ramen en kan uiterst snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.

De magie van de zomer zonder boren: zonwering voor balkons en terrassen

Bent u op zoek naar een functioneel en opvallend element voor uw woning? Met een antracietgrijze en witte balkonzonwering kunt u uw buitenruimte decoreren en uzelf tegelijkertijd beschermen tegen de zon of motregen. De dichte stof zorgt bovendien voor privacy, zodat je zorgeloos over je balkon kunt bewegen. Een balkonluifel met de afmetingen 350 x 120 cm bedekt het zitgedeelte geheel of gedeeltelijk. Dit is vooral handig op drukke plaatsen.

De luifel is gemaakt van polyester met een gramsgewicht van 180 g/m². Het UV-bestendige materiaal beschermt jou en het meubel eronder tegen overmatig zonlicht. De stof is bovendien bedekt met polyurethaan, waardoor deze gemakkelijk bestand is tegen lichte regenval. Waterdichte zonwering in de vorm van een uitzetluifel vergt weinig onderhoud, is duurzaam en uiterst eenvoudig in gebruik.

De luifel aan je balkon of terras bevestigen is kinderspel. Verleng de stalen telescooppoten tot de gewenste lengte tussen 2 - 3,1 m en monteer ze op de gekozen plaats - zonder boren. Met behulp van de soepel lopende aluminium slinger kun je het doek afrollen tot de gewenste lengte, afhankelijk van hoeveel schaduw je wilt creëren. Zo kun je de zonneklep individueel aanpassen aan jouw wensen. Zo kun je ook als de zonstand of het weer omslaat comfortabel buiten zitten.

Beoordelingen en recensies

5.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Gyula

Waar voor je geld. De montage zou enorm worden vergemakkelijkt als de elementen genummerd waren. Het zou het aanzienlijk eenvoudiger maken om de anders 17 pagina's tellende montagetekening te volgen.

Toon de originele review
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht