Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX10021242

|

Model: PROXUS 250P

MIG / MAG-lasapparaat - 270 A - Synergische puls - MMA

In de uitverkoop
€ 1.549,00 € 1.949,00
Tijdelijke korting Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 1.471,55
5+
10%
€ 1.394,10
10+
15%
€ 1.316,65
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. dinsdag 24 september
Laagsteprijs garantie
Belangrijkste kenmerken
  • krachtig - 270 A voor MIG en MMA en 100% inschakelduur met 160 A
  • Modern - IGBT-omvormer en gemakkelijke bediening dankzij 2-staps naar 4-staps omschakeling
  • digitaal - Synergic Pulse voor optimale en automatisch aangepaste laswaarden
  • flexibele draadhaspel met een diameter van 300 mm voor draden van 0,6 tot 1,2 mm
  • nauwkeurig - elektrodelassen met warme start en antikleeflaag
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Spanning [V]
230
Draadsnelheid [m / min]
0.8mm - 2-22m/min | 1.0mm - 1.4-18.5m/min | 1.2mm - 1.4-10.7m/min
Efficiëntie [%]
85
Draaddiameter [mm]
0.6/0.8/1.0/1.2
2T / 4T
Ja
Arc force
Nee
Anti-stick
Ja
Hot-start
Ja
MMA functie
Ja
Waterkoeling
Nee
Gevulde draad
Ja
Gasmagneetklep
Ja
MIG / MAG-kabel
3 m
MMA-kabel
3 m
Aardingskabel
3 m
Max. diameter van de draadspoel
300 mm
Afmetingen (LxWxH)
65 x 37 x 56 cm
Gewicht
37 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
75 x 49 x 66.5 cm
Verzendgewicht
42.4 kg

Bezorgpakket

  • MIG / MAG lasapparaat PROXUS 250P
  • Slangenpakket met MIG-toorts (3 m)
  • Aardingskabel met klem (3 m)
  • Handleiding

Productomschrijving

MIG / MAG lasapparaat met elektrodelassen

Het MIG / MAG-lasapparaat PROXUS 250P is uitgerust met krachtige IGBT-invertertechnologie en biedt maximale flexibiliteit en kwaliteit. De traploze regeling van de lasstroom tot 250 A garandeert optimale lasnaden voor de meest uiteenlopende laswerkzaamheden, u krijgt exact op elkaar afgestemde laswaarden met de Synergic-functie. Het MIG-lasapparaat wordt aangevuld met de mogelijkheid van elektrodelassen, waardoor het ook buiten bij winderige omstandigheden kan worden gebruikt.

Met Synergic Puls krijg je automatisch optimale zweetwaarden

Je hebt altijd alle waarden onder controle op het overzichtelijke bedieningspaneel met led-display. U vindt er een ruime keuze aan voor geconfigureerde instellingen die u kunt gebruiken voor optimale lasresultaten. Met Synergic Pulse hoeft u maar één waarde te wijzigen; de afhankelijke waarden, zoals de draadsnelheid, worden automatisch aangepast. U kunt ook de 2-takt- of 4-taktbehandeling bepalen en nauwkeurig instellen. De keuze van de lasmethode tussen MIG / MAG, TIG Liftarc en MMA is net zo eenvoudig.
Op vol vermogen bereikt het MIG-lasapparaat 270 A, waarmee moeilijke reparatie- en renovatiewerkzaamheden betrouwbaar onder de knie kunnen worden. Als u de lasstroom reduceert tot 160 A, kunt u ononderbroken lassen. Voor de lasdraad is een grote spoel met een diameter van 300 mm beschikbaar zodat je langer kunt werken zonder de draad te vervangen. U kunt dunne tot dikkere lasdraden gebruiken van 0,6 tot 1,2 mm. De 4-rols draadaanvoer zorgt ervoor dat de lasdraad gelijkmatig wordt aangevoerd. Als u zonder beschermgas wilt lassen, kunt u ook een fluxdraad gebruiken waarin het beschermgas al is geïntegreerd.
De inert gas lasmachine is ontworpen voor alle metaalwerk in de productie, de werkplaats, de slotenmakerij of in het ambacht. Bij MIG-lassen worden inerte gassen gebruikt voor koper, magnesium en andere non-ferrometalen en hun legeringen; MAG-lassen met actieve gassen is ideaal voor constructiestaal, staal en de meeste van hun legeringen.
Met een extra TIG-lastoorts met externe gasaansluiting (niet bij de levering inbegrepen) kan op dit lasapparaat als extra lasmodus TIG-lassen met Lift Arc-ontsteking worden ingeschakeld. Het enige dat u hoeft te doen, is de juiste functie op het bedieningspaneel selecteren.
TIG-lassen wordt toegepast wanneer bijzonder schone lasnaden gewenst of gewenst zijn, omdat er nauwelijks vervuiling is en daardoor de lasnaden recht en scherp zijn. Er zijn geen slakken, dus achteraf reinigen is niet nodig. Vonken, spatten en open vuur worden tot een minimum beperkt.
De compacte inbouw van het technische interieur in een stabiele metalen behuizing beschermt het apparaat tegen mechanische beschadigingen. Het apparaat wordt gekoeld met een krachtige ventilator, waarvan de efficiënte luchtcirculatie beschermt tegen oververhitting en zo bijdraagt ​​aan de levensduur van het apparaat.
Las met één elektrode zonder extra beschermgas en blijf flexibel
MMA-lassen wordt voornamelijk gebruikt voor ijzer of koper en legeringen zoals gietijzer of staal. Omdat er geen gas nodig is om te lassen, kan het apparaat ook onder ongunstige omstandigheden zoals wind worden gebruikt. De Hot-Start- en Anti-Stick-functies zorgen voor optimale lasresultaten. De hot-start functie van het elektrode lasapparaat zorgt automatisch en kortstondig voor een verhoogde lasstroom wanneer het lasproces start, de lasnaad wordt op het startpunt optimaal verwarmd. De antikleeffunctie voorkomt dat de elektrode oververhit raakt en aan het lasmateriaal blijft plakken door de lasstroom uit te schakelen.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht