NL
(6) Reviews

Item: EX10011963

|

Model: RCBM-30CF

Brouwketel - L - 2.500 W - °C - RVS - display - timer

In de uitverkoop
€ 309,00 € 339,00
Tijdelijke korting Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 293,55
5+
10%
€ 278,10
10+
15%
€ 262,65
Binnenkort terug op voorraad
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • Ruim - 30L totale capaciteit
  • easy - automatische modus en geheugenfunctie voor maximaal 9 recepten - ideaal voor beginners
  • Gebruiksvriendelijk - LCD-display voor het instellen van temperatuur, vermogen en zettijd
  • Krachtig – met een verwarmingselement van 2.500 W in drie standen: 700 / 1.800 / 2.500 W
  • comfortabel - omdat het eenvoudig te demonteren is en dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Šarūnas 23 dagen geleden

Goede kwaliteit voor de juiste prijs!

De kookpot is van zeer hoge kwaliteit, warmt snel op en houdt de temperatuur nauwkeurig vast. Ik vond de snelle levering erg leuk en het snelle antwoord van het bedrijf op het verzoek. Bedankt! Succes! :)

BLACK FRIDAY EINDIGT OVER

0
dag(en)
:
0
uur
:
0
min
:
0
sec

Vergelijkbare categorieën

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Spanning [V]
230
Type weergave
LCD
Vermogen [W]
2,500
Geheugen
tot 9 recepten
Timer - Tijdsduur
0 - 180
Aantal verwarmingselementen
1
Timer
Ja
Aftapkraan
Ja
Handmatige modus
Ja
Geheugenfunctie
Ja
Inhoud
30 l
Afmetingen (LxWxH)
36 x 44 x 90 cm
Gewicht
9.9 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
44 x 42 x 70 cm
Verzendgewicht
11.6 kg

Bezorgpakket

  • Brouwketel RCBM-30CF
  • pomp
  • Binnentank met handvat
  • Dubbele bodem
  • verbindingsbuis
  • filter
  • volumemarkering
  • handleiding

Productomschrijving

Verfrissend lekker homebrew met de innovatieve brouwketel van royal_catering!

Om je eigen bier te brouwen heb je geen master meer nodig, alleen de RCBM-30CF brouwketel van royal_catering! Of het nu gaat om licht of donker bier, witbier of pils: met het bierbrouwsysteem kunt u uw eigen bier brouwen volgens uw eigen recept of een vooraf ingesteld programma uitproberen - ook voor leken.

Met professionele gastronomie in een paar stappen naar je eigen bier

De roestvrijstalen ketel van het thuisbrouwsysteem heeft een hoge inhoud van 30 l. De schaalverdeling in literstappen zorgt ervoor dat de ingrediënten precies worden toegevoegd. In de maischketel zelf zit een printplaat die wordt gebruikt om de programma-instellingen te regelen zodat het zetproces precies wordt uitgevoerd. Het intuïtieve touch-bedieningspaneel geeft toegang tot de veelzijdige functies: terwijl beginners vertrouwen op automatische bediening, gebruiken professionals de handmatige modus om hun eigen recepten uit te proberen. Dankzij de geheugenfunctie in het apparaat kunnen tot negen recepten worden opgeslagen. Temperatuur, vermogen en zettijd (instelbereik timer 0 - 180 min) zijn voor elk programma vooraf ingesteld. De automatische pauzefunctie zorgt ervoor dat de ingrediënten de optimale tijd hebben om hun aroma's en smaken vrij te geven. Alle procesfasen en ingestelde parameters zijn duidelijk af te lezen op het LCD-display.
Voor een optimale warmteverdeling in het bereik van 25 - 100 °C heeft het bierbrouwsysteem een verwarmingselement met een totaal vermogen van 2.500 W in de drie fasen 700 / 1.800 / 2.500 W. Tijdens de pauze neemt een magneetaangedreven pomp het roeren van de puree en later het eerste wort over. De dubbele bodem voorkomt dat de puree aan de bodem blijft plakken. Met behulp van de aftapkraan met geïntegreerd filter kan het bierwort aan het einde van het brouwproces eenvoudig in een gistingstank worden gegoten. De bierbrouwketel wordt geleverd met twee aan de zijkant gemonteerde, gemakkelijk vast te pakken handgrepen. Door hun prettige formaat vergemakkelijken ze het transporteren en opbergen van het apparaat. Dankzij de hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal of glas voor het deksel is deze brouwketel niet alleen bijzonder duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te maken. De TCO-oververhittingsbeveiliging garandeert altijd een veilig gebruik van het thuisbrouwsysteem.
Opmerking: Voordat u begint met het brouwen van uw bier, moet u het verantwoordelijke douanekantoor informeren over de start van de productie, de plaats van productie en de verwachte hoeveelheid die wordt gebrouwen.

Beoordelingen en recensies

4.3

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

23 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Lithuania

Goede kwaliteit voor de juiste prijs!

De kookpot is van zeer hoge kwaliteit, warmt snel op en houdt de temperatuur nauwkeurig vast. Ik vond de snelle levering erg leuk en het snelle antwoord van het bedrijf op het verzoek. Bedankt! Succes! :)

Toon de originele review

11 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Italy

Geweldig hulpmiddel

Esthetisch zeer mooi, robuust, gemaakt van de beste materialen. Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Produceert 25 liter uitstekend bier. Op tijd en in perfecte verpakking aangekomen. Nog een paar instructies met tekeningen en foto's zouden nuttig zijn, ook al is de montage goed en zonder problemen. Ik ben erg blij.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Germany

Topapparaat

Apparaat maakt een goede indruk, netjes verwerkt. De enige suggestie voor verbetering zouden gedetailleerde montage-instructies zijn. Anders kijk ik uit naar het bier!

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Bier brouwen is heel eenvoudig, van het pureren tot het koken van het wort, inclusief afkoelen

In het voorjaar van 2021 ben ik begonnen met het brouwen van bier. Ik heb een paar biertjes gebrouwen, elk met een rustpauze.Aanmelding bij het douanekantoor Vooraf heb ik mij aangemeld bij het verantwoordelijke douanekantoor. Momenteel (2021) is 200 liter bier voor privégebruik belastingvrij per jaar toegestaan. De registratie heeft bij ons 2 weken geduurd voordat we reactie kregen van de douane. Hoeveel liter ik heb gebrouwen, houd ik bij in een eenvoudig Excel-spreadsheet. Vervolgens stuur ik de tafel één keer per jaar naar de douane.Naar de ketelDeze ketel heeft een inhoud van 30 l en hiermee kun je in één keer tot ca. 25 l bier brouwen. In principe is het een automatische inmaakmachine met extra functies die nodig zijn voor het brouwen. Automatische inmaakmachines hebben het probleem dat het beslag de neiging heeft om naar de bodem te zakken als je niet constant roert. Zo'n machine is prima geschikt om een bier met rust te maken, in tegenstelling tot de inmaakmachine zit de mout in een aparte binnencontainer. Het brouwsel wordt via de bodem aangezogen en vervolgens langs de zijkant van de ketel. Arbeidsgeneeskunde De machine kan handmatig of automatisch werken, afhankelijk van hoe je dat wilt. De brouwmachine heeft nu de volgende uitgebreide functies: - Het vasthouden van de mout De mout wordt opgeslagen in een binnenketel met twee Sevens erin. - Automatisch roeren. Door te pompen. De machine pompt het brouwsel in een cirkel en zorgt voor een doorstroming, vooral in het onderste gedeelte van de ketel. Hierdoor brandt er niets meer aan. - Whirlpool De vloeistof wordt langs de zijkant van de ketel geleid en vervolgens via het deksel bovenaan in de puree. Hierdoor draait de vloeistof rond en loopt via de overloopbuis naar de bodem.De permanente whirlpool maakt beter gebruik van het beslag. Dit bootst het roeren na. Anders gebeurt dit met de hand met de brouwpeddel. Automatische pallen Via programmering kunt u de pallen voor het recept automatisch instellen. Deze worden één voor één benaderd en u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Dit is een heerlijke opluchting. Zodra het maischen klaar is, wordt de machine merkbaar. - Mensen De mensen gebeuren ook in de ketel. Til hiervoor de binnenketel met de mout in de ketel op en hang deze hier met een draaiing op. Nu loopt de vloeistof in de ketel en voeg je de topping toe volgens recept. Hierdoor wordt de laatste suiker uit de puree gewassen. - Kook het wort Nu verhoog je de temperatuur van het wort en kook je het. Ook hier "klaagt" de machine als het tijd is om de hop toe te voegen. De machine herinnert je eraan om de hop toe te voegen. - Het koelen van het wort (extra koellus nodig) Het wort kan nu snel afgekoeld worden met behulp van een koellus ( slang) die moet worden ingebracht. Nu is het tijd om het wort af te tappen in een fermentatie-emmer of fermentatievat met behulp van de aftapkraan. De gisting kan onmiddellijk beginnen. Dit betekent dat het werk van de ketel is voltooid. Wat je krijgt is een automatisch proces vanaf het pureren tot het einde van het koken van de wort, inclusief afkoelen. Dat is veel. Nu komt er nog een belangrijke stap. Nadat het wort is gefermenteerd, maak je het schoon. De ketel wordt gevuld met water en de pomp wordt in beweging gezet. Nu laat ik het 60 minuten door de machine lopen. Laat het vervolgens leeglopen, nu gebeurt hetzelfde opnieuw, maar dan met Oxiclean desinfectiemiddel. Daarna nog een keer spoelen en het systeem is weer klaar voor gebruik.Waarom is direct reinigen zo belangrijk? Het wort bevat suiker, wat er onder meer voor zorgt dat de pomp aan elkaar plakt. Om dit te voorkomen moet de suiker uit de pomp komen. Samenvatting: De machine neemt het hele proces over, van het pureren tot het einde van het koken van het wort. Na gebruik direct schoonmaken, de machine heeft uw handen vrij terwijl de machine het zetproces overneemt. Het proces wordt preciezer omdat er gericht wordt gereageerd op inkepingen.De gebruiker van deze machine + koelspiraal maakt extra kosten.Ook heb je een fermentatie-emmer, flessen of fusten nodig. Evenals een bierspindel of prisma. Hopzakken zijn nuttig. Ontsmettingsmiddel.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Werkt perfect

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

10 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Goede kwaliteit, met één ontwerpfout

Het apparaat is mooi en van goede kwaliteit. Hij heeft echter een probleem dat er 9 liter water onder de filtermand zit. Er zit dus geen 9 liter op de mout. Hierdoor is het voor mij onmogelijk om kleinere porties te bereiden. 8-12 liter is onmogelijk, maar zelfs bij een grotere batch zal het bier "verdund" zijn.

Antwoord van

Hallo! Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met de Home brew gaaskuip 30 l. we hebben het probleem aangepakt met een volledige terugbetaling en werken er actief aan om soortgelijke situaties te voorkomen. Als wij nog iets voor u kunnen doen, laat het ons dan weten.
Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om het apparaat handmatig te bedienen?

Er is een handmatige modus, hoe deze precies werkt staat beschreven in de gebruikershandleiding.

Moet de puree in een apart vat worden gegoten of koelt de puree af?

In onze shop vindt u de RCBM-42NCS koelspiraal, die de puree binnen 30 minuten afkoelt tot 25 - 30 °C. Het kan dan worden overgebracht naar een andere container.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht