Eet smakelijk - met deze nobele Chafing dish van roestvrij staal
Of het nu in het hotel, restaurant of cateringbuffet is - de hoogwaardige Chafing dish uit de cateringbenodigdheden van Royal Catering is overal nodig waar soepen of andere lekkernijen warm moeten worden gehouden. De Verwarmende container gemaakt van smaakloos roestvrij staal is perfect om grote hoeveelheden voedsel op de juiste temperatuur te houden en op een smakelijke manier te presenteren.
Uw mobiele Verwarmende container om soepen, stoofschotels en dergelijke warm te houden
Door zijn elegante vormgeving en formaat is de Rechaud een echte blikvanger en maakt uw gasten nieuwsgierig naar de heerlijke inhoud. Dankzij een capaciteit van 5.8 l kunt u met deze Voedsel verwarmer veel gasten tegelijk vermaken bij grote evenementen. De eenvoudig uitneembare Warmhoudbakjes met een diameter van Φ 390 x 65 mm maakt het voor u gemakkelijker om vers gekookte soep, jus, chili con carne of groentestoofpot direct op het fornuis te vullen.
De Voedsel verwarmer is gemaakt van duurzaam en krasvast roestvrij staal en voldoet aan de hoge hygiënische eisen van de horeca. Het heeft ook een hittebestendig cool-touch handvat waarmee je het kunt gebruiken zonder je te verbranden. De hoes kan eenvoudig worden opgevouwen om het voedsel te verwijderen en te portioneren.
De Rechaud is gebruiksvriendelijk en flexibel in gebruik, omdat er geen stroomaansluiting nodig is. De brandstofcontainer is goed bereikbaar en te vullen met brandstofpasta uit de horeca. De verbrandingscontainer heeft een deksel voor het ongecompliceerd doven van de vlam en is zo ontworpen dat de veiligheid altijd gegarandeerd is bij het gebruik van de Chafing dish. De brandstofpasta wordt centraal en veilig onder de vloer van de 440 x 85 mm grote watertank aangebracht. De selectieve en zuinige verwarming van de dunwandige kom garandeert een optimale warmteverdeling, waardoor uw gerechten meerdere uren klaar zijn om te serveren. Bovendien dient het water als een ideale buffer zodat het voedsel in de pan niet aanbrandt of te gaar wordt. Nog een voordeel van het waterbad: ook als de vlam van de brandstof gedoofd is, zal het hete water het eten nog enige tijd warm houden.
Na gebruik is het gehele apparaat eenvoudig uit elkaar te halen, schoon te maken en op te bergen.