Chocoladefontein - 5 verdiepingen – 6 kg
Professionele producten van Royal Catering vormen een waardevolle uitrusting als het gaat om horeca-behoeften in cateringondernemingen, restaurants of hotels, vooral bij het organiseren van bruiloften, verjaardagen en andere feesten. De chocoladefontein met dubbele laag wordt gebruikt om fondue te maken van warme, vloeibare chocolade of andere ingrediënten (bijvoorbeeld gesmolten kaas, karamel, sauzen, siroop of ketchup). Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u verschillende producten zoals fruit, koekjes, pannenkoeken, wafels, donuts, ijs of mousse onder de fontein zoeter maken.
Het krachtige verwarmingselement van 250 watt zorgt voor een snelle verwarming en houdt de ingrediënten in een bereik van 0 tot 150 °C lang warm. De thermostaat regelt het onderhoud van de smeltstroom automatisch. De elegante roestvrij stalen chocoladefontein is een attractie op elk evenement!
Het elegante ontwerp van het cascade-systeem van Royal Catering maakt uw feest nog aantrekkelijker. Het professionele apparaat is langs alle kanten goed toegankelijk en is beslist een blikvanger in hotels, restaurants of op huwelijksfeesten. Bij privégebruik maakt de chocoladefontein, op bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes, een erg goede indruk.
Dankzij de hoge capaciteit kan de chocoladefontein RCCF-65W4 van Royal Catering tot 6 kg gelijktijdig verwerken. Ingrediënten zoals chocolade, karamel, jus, siroop, gesmolten kaas, enz. zijn mogelijk. Het schroefontwerp zorgt voor de vrije doorstroming van de substantie tijdens de bereiding en voorkomt verstoppingen.
De geïntegreerde oververhittingsbeveiliging zorgt voor de nodige veiligheid tijdens het gebruik van het apparaat en schakelt de chocoladefontein uit wanneer de temperatuur te hoog is. Bovendien wordt de koeling van de motor in de basis ondersteund door speciale ventilatieopeningen. Deze versie heeft twee knoppen die de motor en het verwarmingselement afzonderlijk kunnen starten.
Het gebruik van roestvrij stalen materialen zorgt voor eenvoudige reiniging. De fontein kan eenvoudig worden gedemonteerd om elk onderdeel afzonderlijk af te wassen. Hygiënevoorschriften kunnen daardoor optimaal worden nageleefd en de smaakneutraliteit blijft gewaarborgd. Daarnaast is het materiaal zeer resistent en ongevoelig voor mechanische schade.
Het comfort van Royal Catering-apparatuur wordt bereikt door slipbestendige poten die het oppervlak niet bekrassen en de stabiliteit helpen behouden. Zorg voor een ongestoord verloop van het evenement en breid uw cateringbehoeften uit met de stille chocoladefontein RCCF-65W4. Het compacte apparaat (33 x 33 x 71,6 cm) past op elk werkoppervlak en het lage gewicht (6,45 kg) maakt het transport en de opberging eenvoudiger.