Item: EX10013510
|Model: RCPO-1016-N
Bereid pizza, lahmacun of focaccia tot in de perfectie met de pizzaoven van Royal Catering. Uitgerust met 2 grote, hittebestendige chamottestenen kamers en onafhankelijke boven- en onderwarmteregelaars tot 400 °C, verwarmt de commerciële pizzaoven in slechts 70 minuten en behoudt hij zijn temperatuur, zelfs als de deur regelmatig wordt geopend. Op maximale temperatuur duurt het slechts 4 minuten om een verse pizza met een middeldikke korst te bakken – perfect om hongerige klanten snel te bedienen. Dankzij de praktische timer kun je je tijdens het bakproces aan andere taken wijden. De energiebesparende steenoven is perfect voor Italiaanse pizzeria's, maar ook voor cafés, snackbars en andere eetgelegenheden die knapperig gebak aanbieden.
Deze elektrische pizzaoven kan maximaal 8 pizza's met een diameter van 33 cm bevatten, verdeeld over 2 kamers. Van Chicago-stijl met dikke korst tot pizza al taglio en Turkse lahmacun, deze 15 cm hoge kamer kan een verscheidenheid aan pizzastijlen verwerken. Activeer de verwarming en het kamerlicht via het digitale bedieningspaneel. Hierdoor houd je altijd nauwkeurig de status van je gerechten in de gaten. Pas de boven- en onderwarmte onafhankelijk aan met behulp van het digitale display en zorg voor een heerlijke mix van perfect gesmolten kaas en knapperige bodem. Met een vermogen van 8400 W verwarmt het professionele apparaat betrouwbaar en snel tot 400 °C. De chamottesteenbasis zorgt voor een optimale warmteverdeling. De extra grote draaideuren en brede handgrepen maken het veilig uitnemen van pizza's mogelijk, zelfs bij hoge temperaturen.
Dankzij de roestvrijstalen en gegalvaniseerde stalen constructie is deze steenoven uitzonderlijk duurzaam. De oven is gebouwd voor dagelijks gebruik in een drukke restaurantomgeving. Gladde, duurzame oppervlakken maken het reinigen van de commerciële pizzaoven snel en eenvoudig. Antislipvoetjes garanderen stabiliteit en voorkomen krassen op het werkoppervlak.