NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX10012529

|

Model: RC-CMM03

Chocoladetempereermachine - RVS - 960 W - 15 l - Royal Catering

€ 2.099,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 1.994,05
5+
10%
€ 1.889,10
10+
15%
€ 1.784,15
Binnenkort terug op voorraad
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • Royaal - capaciteit tot 15 l chocolade
  • variabel - temperatuurbereik tot 110 °C ideaal voor verschillende soorten chocolade
  • Automatisch – zorgt voor een optimale chocoladeconsistentie door te roeren
  • duidelijk – duidelijk zichtbare parameters dankzij het grote bedieningsoppervlak
  • Weinig onderhoud - Roestvrijstalen constructie is corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie
Downloads

Technische details

Chocoladetempereermachine - RVS - 960 W - 15 l - Royal Catering Chocoladesmelter - 2 x 3,2 l - tot 100 °C - Royal Catering Chocoladesmelter - 2 GN 1/4 container Chocolade triltafel - RVS - 45 W - Royal Catering Chocoladesmelter - 6 x 1,5 l - tot 100 °C - Royal Catering Chocoladesmelter - 3 x 3,2 l - tot 100 °C - Royal Catering
€ 2.099,00
Chocoladetempereermachine - RVS - 960 W - 15 l - Royal Catering
Net bekeken
€ 219,00
Chocoladesmelter - 2 x 3,2 l - tot 100 °C - Royal Catering
€ 169,00
Chocoladesmelter - 2 GN 1/4 container
€ 479,00
Chocolade triltafel - RVS - 45 W - Royal Catering
€ 299,00
Chocoladesmelter - 6 x 1,5 l - tot 100 °C - Royal Catering
€ 269,00
Chocoladesmelter - 3 x 3,2 l - tot 100 °C - Royal Catering
Afmetingen (LxWxH)
57.5 x 63 x 52 cm
48.5 x 40 x 18 cm
34.5 x 28.2 x 29.4 cm
57 x 29 x 36 cm
66.5 x 40 x 17 cm
66 x 40 x 17 cm
Gewicht
34.3 kg
8.3 kg
6.78 kg
8.6 kg
10.2 kg
10.7 kg
Inhoud
15 l
6.4 l
4 l
-
9 l
9.6 l
Kleur
Zilver
Zilver
Zilver
Zilver
Zilver
Zilver
Materiaal
Roestvrij staal
Staal
Roestvrij staal
Roestvrij staal
Staal
Staal
Vergelijk meer attributen

Bezorgpakket

  • Tempereerapparaat voor chocolade RC-CMM03
  • handleiding

Productomschrijving

Chocoladetempereerapparaat voor 15 l vloeibaar goud

Krokant, glanzend en smeltend in de mond - zo hoort chocolade te zijn. Met het chocoladetempereerapparaat van Royal Catering bereidt u uw massa perfect voor op heerlijke chocoladecreaties. Temperen geeft de chocolade een mooie glans na afkoeling en geeft het de perfecte consistentie voor consumptie. De gebruiksvriendelijke smeltkroes mag in geen enkele chocoladefabriek of zoetwaren ontbreken.

Tempereermachine voor het verwarmen en roeren van delicate chocolademassa

Met zijn eenvoudige ontwerp zorgt de tempereermachine voor comfortabel werken. Gebruik het grote bedieningspaneel om de gewenste roersnelheid en temperatuur te selecteren. Met tot 110 °C smelt en temper je allerlei soorten chocolade in het apparaat. Door constant te roeren blijft de massa soepel en gelijkmatig op temperatuur. Via de tuit vul je eenvoudig chocolade- en pralinevormpjes met de zoete massa.
Dankzij zijn compacte afmetingen past de chocoladesmelter op elk werkoppervlak. Rubberen voetjes houden de machine stevig op zijn plaats en beschermen de toonbank tegen krassen.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
GEKOZEN DOOR EXPERTS
17 JAAR ERVARING...
in het ondersteunen van professionals
3 MILJOEN...
blije en tevreden klanten